Scrub & Packing Pakket

Luchtvervuiling, schadelijk zonlicht, droogte en stress
Je opperhuid heeft het dagelijks zwaar te voortduren. Tijd om je oude huidcellen te vernieuwen! Tijd voor een heerlijke scrubbeurt. Het verliezen van huidcellen is natuurlijk.

Dagelijks verlies je duizenden cellen. Zo vernieuwt je huid zich automatisch. Je kunt je huid een handje helpen door te scrubben. Je ontdoet je dan van oude huidcellen waardoor je huid zijdezacht en glanzend wordt.
Naarmate je ouder wordt vertraagt het celvernieuwingsproces. Bij jonge mensen vernieuwen cellen zich tussen de 20 tot 28 dagen, bij oudere mensen duurt dit langer. Bovendien maakt je lichaam extra cellen aan als reactie op schadelijke stoffen van buitenaf, zoals luchtvervuiling en UV straling. Hierdoor kan de huid zichzelf langzaam "verstikken"

Gunstige effecten:

  • Een scrubbeurt zorgt voor glans en vitaliteit.
  • Een goede scrub zorgt bovendien voor een betere doorbloeding.
  • Het kan helpen tegen oneffenheden.
  • Scrubben voor het zonnen resulteert in een langer bruin resultaat.
  • Bovendien voelt scrub heerlijk aan op de huid.

Na het scrubben is het belangrijk de huid goed te verzorgen met een hydraterend en voedend product. Zo kan de huid kalmeren en herstellen en wordt het resultaat van de bodyscrub versterkt. Uw huid wordt ingemasseerd met een heerlijke creme naar keuze en vervolgens ingepakt. Hierdoor kan het product zijn werk doen. Na verloop van tijd word de huid schoongemaakt en uw huid zal als herboren aanvoelen, dit is echt een aanrader!

Deze behandeling kunt u boeken in combinatie met een massage.

Related Articles

Borneolaan 29
6712 BG, Ede

Tel. 0653215909
Email: info@nobelstone.nl
Web: www.nobelstone.nl

Gallery