Nobel Stone Special

De Nobel Stone Special is een speciaal pakket met uiterst zorgvuldig samengestelde behandelingen. Deze behandelingen brengen u rust en onstappning.

Voetenbad met essentiele olieen en dode zeezout

Iedereen heeft wel eens van Dode Zeezout gehoord. Dit zout wordt gewonnen in de Dode Zee. Omdat dit zout veel mineralen en goede eigenschappen bezit wordt het veel gebruikt in cosmetische producten. Je kunt dit zout voor veel verschillende dingen toepassen.

Je kunt het gebruiken voor in een hand- of voetenbad, als scrub, als badzout en voor nog vele andere dingen. Het verwijdert dode huidcellen en schilfers, heeft een gunstig effect voor mensen met eczeem en psoriasis, heeft een positief effect bij en werkt daarnaast ontspannend.

Rugscrub

Een dagelijkse wasbeurt is totaal ingeburgerd in onze samenleving. Toch staan de meeste mensen niet stil bij het belang van een scrub beurt. Scrubben zorgt er nl. voor dat alle dode en schilferige huidcellen verwijderd worden, zodat je huid terug kan ademen. Naarmate je ouder word, vertraagt het cel vernieuwingsproces.
Bij jonge mensen vernieuwen cellen zich tussen 20 tot 28 dagen, bij oudere mensen duurt dit langer. Ons lichaam maakt nieuwe huidcellen aan als reactie op schadelijke stoffen, zoals luchtvervuiling en uv-straling. Als nieuwe huidcellen zich bovenop de dode huidcellen plaatsen, laag na laag, verkrijgen we een doffe huid tot gevolg.

Een scrub beurt helpt de natuur een handje en heeft een zachte, glanzende huid als resultaat. verzorgingsproducten worden beter opgenomen. Na het scrubben word je egaler en sneller bruin- ben je al bruin, dan zorgt regelmatig scrubben ervoor dat je tint langer blijft zitten- ingegroeide haartjes krijgen nauwelijks een kans als je regelmatig scrubt- heb je last van kleine vet pukkeltjes op je armen, benen, rug? Scrubben helpt!

Een rug pakking van klei met essentiele olieen

Een geneeskrachtige en energierijke pure klei die wordt gebruikt voor diverse doeleinden, bij mens en dier. Zuiverend, herstellend en opbouwend. Leem zuigt gifstoffen uit het lichaam op en geeft zowel in- als uitwendig mineralen af. De doorstroming van het bloed wordt gestimuleerd, de heropbouw van de rode bloedlichaampjes geactiveerd.

Zeer geschikt voor plaatselijke ontstekingen en onderhuidse bloeduitstortingen. Helpt het huidweefsel herstellen en is bijzonder effectief bij afslankkuren vanwege de verstevigende werking. Werkt zuiverend, bijvoorbeeld bij ontslakkingen en vertraagt verouderingsprocessen.
Neemt geurtjes en uitscheidingen van de huid op en voert uitwendige onrechtmatigheden, zoals vuil bloed, af. Hoofd, schouder, nek massage.

 

Related Articles

Borneolaan 29
6712 BG, Ede

Tel. 0653215909
Email: info@nobelstone.nl
Web: www.nobelstone.nl

Gallery