Hotstone massage

Bent u op zoek naar een heerlijke hotstone massage in Ede ? Dan ben u bij Nobel Stone op het juiste adres. Het hoge tempo waarin wij leven zorgt voor toenemende spanningen.

De stress dat dit met zich meebrengt vergt veel van ons lichaam en onze geest. Dit kost energie en veroorzaakt op den duur vermoeidheid, stijfheid, pijn en doorbloedingsstoornissen. Bovendien werken mensen steeds vaker langdurig in dezelfde houding.

Dit kan leiden tot o.a. spanning en stijfheid in de spieren en gewrichten, RSI (bijv. de zogenaamde muisarm), hoofdpijn, nekkrampen, rugklachten en ook lusteloosheid, versnelde hartslag en slapeloosheid. Heb je dan het gevoel dat niet alleen je lichaam, maar ook je geest wel een massagebeurt kan gebruiken, probeer dan eens een Hotstone massage uit.

Zeer populair vanwege de goede resultaten! Door de combinatie van de warmte en bewegingen kan ik dieper in het spierweefsel komen wat de behandeling veel effectiever maakt. Etherische olieen worden zo 200x sneller opgenomen. Het helpt afvalstoffen af te voeren, ontgift het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

De Hotstone massage wordt gegeven in combinatie met stenen en de handen. Alle opgebouwde spanningen worden weggenomen, waardoor lichaam en geest volledig tot rust komen, zodat u met hernieuwde kracht en frisse energie verder kunt. Na afloop voel je je herboren!

Hotstone massage is een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd.
Het is een zalige en effectieve lichaamsbehandeling en combineert de massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde basaltstenen. Bij deze diepgaande massage wordt gebruik gemaakt van gepolijste stenen van verschillende formaten, die tot een temperatuur van +- 50° worden verwarmd.

Tijdens het masseren met deze stenen, zal de genezende warmte-energie diep in je gewrichten en spieren doordringen. Kortom : de Hotstone massage is niet alleen heilzaam, maar ook zinderend heerlijk door haar zalige warmte!

Related Articles

Borneolaan 29
6712 BG, Ede

Tel. 0653215909
Email: info@nobelstone.nl
Web: www.nobelstone.nl

Gallery