Edelsteen massage

Edelsteen- of mineraalmassage is een relatief nieuwe stroming binnen de massagetechnieken. Voor oude culturen was het duidelijk en vanzelfsprekend om met edelstenen en mineralen te werken.

Bedoeienenvrouwen maakten al sieraden waarin ze allerlei edelstenen en schelpen in verwerkten. De kracht van de edelstenen werd gebruikt om genezing, herstel of bescherming te brengen. Voor ons is het niet alledaags om hiermee bezig te zijn. We hebben ons gericht op andere zaken tijdens onze evolutie. Nu zijn we niet meer gewend om de krachten van de natuur te accepteren omdat we proberen veel dingen naar onze hand te zetten.

Bij een aromatische edelsteenmassage wordt er gewerkt met een massage olie met essentiele olien en met mooie grote edelstenen om mee te masseren.
Aromatische edelsteenmassage is een fantastische manier om in combinatie met aromatherapie en edelstenen te werken tijdens een gezichtsmassage of een lichaamsmassage. Net als essentiele olien hebben ook de edelstenen iedere hun eigen werking. Het effect van de edelsteenmassage is ontladend en opladend en werkt dus met name op de energiebanen.

Stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. U mag zelf de stenen uitzoeken waarmee u gemasseerd wil worden, u heeft de keuze uit 25 verschillende soorten edelstenen.

Related Articles

Borneolaan 29
6712 BG, Ede

Tel. 0653215909
Email: info@nobelstone.nl
Web: www.nobelstone.nl

Gallery