Scrub & Packing Pakket

Luchtvervuiling, schadelijk zonlicht, droogte en stress
Je opperhuid heeft het dagelijks zwaar te voortduren. Tijd om je oude huidcellen te vernieuwen! Tijd voor een heerlijke scrubbeurt. Het verliezen van huidcellen is natuurlijk.

Nobel Stone Special

De Nobel Stone Special is een speciaal pakket met uiterst zorgvuldig samengestelde behandelingen. Deze behandelingen brengen u rust en onstappning.

Voetreflex massage

Emoties liggen vaak ten grondslag van klachten en ziekten. Deze massage brengt diepe ontspanning die loslaten mogelijk maakt! De afvalstoffen die worden losgemaakt worden afgevoerd.

Rozenkwarts massage

Met deze massage maak ik gebruik van rozenkwarts edelstenen. de stenen worden verwarmd in een warme ketel.

Ontspannings massage

Een ontspanningsmassage is een zachte warme lichaamsmassage, die lichaam en geest volledig tot rust laat komen.

Jadestone massage

Bent u op zoek naar een heerlijke Jadestone massage in Ede ? Dan bent u bij Nobel Stone op het juiste adres. Jade: een schoonheid die niemand kan ontkennen!

Hotstone massage

Bent u op zoek naar een heerlijke hotstone massage in Ede ? Dan ben u bij Nobel Stone op het juiste adres. Het hoge tempo waarin wij leven zorgt voor toenemende spanningen.

Gua-Sha massage

Gua-Sha is een Chinese therapie welke al duizenden jaren oud is. Het woord Gua betekent zoveel als Schrapen en Sha betekent zoveel als gifstoffen.

Edelsteen massage

Edelsteen- of mineraalmassage is een relatief nieuwe stroming binnen de massagetechnieken. Voor oude culturen was het duidelijk en vanzelfsprekend om met edelstenen en mineralen te werken.

Borneolaan 29
6712 BG, Ede

Tel. 0653215909
Email: info@nobelstone.nl
Web: www.nobelstone.nl

Gallery