Image

MASSAGEPRAKTIJK

Nobel Stone

Mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam Nobel Stone en is gericht op vrouwen. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis Nobele, zo is de naam Nobel Stone ontstaan.

Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.
De trillingen kunnen gebruikt worden voor het activeren, reduceren of stabiliseren van energiepunten in het lichaam. Ik geef energetische massages die zijn gebaseerd op het holistische principe om balans te creeren tussen lichaam, geest, hart en ziel.

Als u op zoek bent naar de ultieme ontspanning en een gezonder lichaam, dan bent u hier op het juiste adres voor een heerlijke massage in Ede. Ontdek de kracht van de natuur en laat u heerlijk verwennen. D.m.v. diverse opleidingen blijf ik mezelf verder kwalificeren op het gebied van massage en verzorging, om u optimaal te kunnen blijven behandelen en mee te zijn met de allerlaatste trends.

  • Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche
  • Kamer van koophandel nr 53447824
  • Btw-nr NL168993119B01
Image
“Bij binnenkomst kon je de heerlijke rustgevende geur al ruiken. Zeer rustgevend en kalmerend, en dat helpt zeker bij zo een heerlijke massage"
Image

EEN VERWENNENDE MASSAGE

Ontspanning

Laat u verwennen door een ontspannende massage. Bij Nobel Stone heeft u keuze uit diverse soorten massages. Nobel Stone is zeer vakkundig en heeft u vragen of opmerkingen neemt u dan contact met ons op.

Image
Image
“Patricia is heel vriendelijk en warm persoon, ze weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Ik ga hier zeker nog een keer naar terug voor een heerlijke massage”
“Door alle drukte en stress was ik toe aan ontspanning. Na een heerlijke massage van Nobel Stone kon ik er weer even tegen aan.”

Borneolaan 29
6712 BG, Ede

Tel. 0653215909
Email: info@nobelstone.nl
Web: www.nobelstone.nl

Gallery