Zwavelkwarts

Iedere edelsteen bestaat uit één of meerdere mineralen. Mineralen zijn samengeklonterde, vaste, stoffen die in de natuur zijn ontstaan. Het proces dat hiervoor zorgt is heel ingewikkeld en kan miljoenen jaren hebben geduurd. Maar het resultaat mag er dan ook wel zijn.

Edelstenen zijn prachtig en niet alleen dat, ze zijn ook zeer krachtig en kunnen je ondersteunen bij het behalen van lichamelijke en psychische doelen. Dit geldt ook voor Zwavelkwarts. De prachtige kleur van de Zwavelkwarts is opmerkelijk en of je hem nu echt heel mooi vindt of niet… bijzonder is hij zeker. Verder is de Zwavelkwarts zeldzaam en hij heeft een lange levensduur.

De Zwavelkwarts kent een rijke historie die ver terug gaat in de tijd en deze edelsteen is altijd in trek geweest. Als sieraad en/of versiering, maar zeker ook als geneeskrachtige edelsteen. 

Werking

Het is bekend dat Zwavelkwarts een ondersteunend effect heeft. Voor sommige zorgt het voor een juiste bloeddruk en het tot rust komen.Ook de helderheid van je psyche hoort bij de geneeskracht van Zwavelkwarts.

Daarnaast zorgen edelstenen ook voor het in balans komen van lichaam en geest. Lichamelijke aandoeningen zoals krampen, minder goed werkende organen of slecht slapen en dromen, zijn soms geen enkel probleem voor de Zwavelkwarts om hier de geneeskracht aan te geven die er is.

  • Zuiveren en in balans brengen van de energie in een ruimte: Leg een aantal Zwavelkwarts in de betreffende ruimte. Zorg ervoor dat de stenen vrij liggen van andere objecten.
  • Toevoeging van geneeskrachtige energie aan een glas drinkwater: Doe een klein steentje in een afgesloten glazen buisje en plaats deze gedurende 24 uur in een glas water op kamertemperatuur.
  • Toevoeging van geneeskrachtige eigenschappen in massageolie, lotions en crèmes: Leg de steen gedurende 24 uur in de betreffende substantie
  • Ondersteuning bij meditaties: Plaats de steen op de blote huid tijdens de meditatiesessie.
  • In balans brengen van de energiebanen in het lichaam: Draag de steen in een klein zijden zakje of verwerkt in een sieraad, op je lichaam.

 

Related Articles

Borneolaan 29
6712 BG, Ede

Tel. 0653215909
Email: info@nobelstone.nl
Web: www.nobelstone.nl

Gallery