Tijgerijzer

Tijgerijzer is een natuurlijke combinatie van Hematiet, Jaspis en Tijgeroog. Een echte ‘Powerstone’, de tijger in onze tank!  Het verbindt het geestelijk afstand houden van Tijgeroog met het doorzettingsvermogen van Jaspis en de lichamelijke vitaliteit en veerkracht van Hematiet.

En werkt –met een enorme snelheid-  moeheid, uitputting en energie deficiëntie uit ons lijf. Daarmee verhoogt het onze productiviteit en maakt  het ons uithoudingsvermogen groter. Tijgerijzer werkt het beste als het contact met de huid heeft; wel ’s-nachts af doen.

Als ruwe steen is de tijgerijzer meestal roestig rood. Hij geeft rood af. De kleur van de steen is afhankelijk van de verhoudingen van de aanwezige tijgeroog (geelbruine tinten), jaspis (rood)en hematiet (zilverig). Tijgerijzer is altijd duidelijk gestreept, net als een tijger.

Werking

Tijgerijzer geeft energie en vitaliteit en is een goede steen om te dragen bij lichamelijke en geestelijke uitputting of energiegebrek. De steen kan ook goed gedragen worden als er veranderingen of nieuwe impulsen nodig zijn in je leven.

Het helpt dingen die niet langer een positieve invloed op je leven hebben afsluiten en een nieuw begin maken. Bij opstartproblemen en tegenslagen geeft het doorzettingsvermogen, vastberadenheid en kracht.

Helpt om praktische en eenvoudige oplossingen te vinden op problemen. De steen bevordert creativiteit en artistieke vaardigheden. Fysiek heeft de steen naast de vitaliserende werking bij uitputting, energiegebrek en moeheid een sterke werking op het bloed. De ijzeropname wordt gestimuleerd, net als de vorming van rode bloedcellen en het zuurstoftransport.

Tijgerijzer kan ook ondersteunen als je van een verslaving af wilt komen.

  • bevordert de ijzer opname in de darmen
  • zorgt dat ons lichaam meer rode bloedlichaampjes aanmaakt
  • verbetert de doorbloeding en de zuurstofopname van de cellen, organen en weefsels
  • neutraliseert gifstoffen
  • versterkt de spieren
  • bevordert de opname van vitamine B
  • produceert natuurlijke steroïden

 

Related Articles

Borneolaan 29
6712 BG, Ede

Tel. 0653215909
Email: info@nobelstone.nl
Web: www.nobelstone.nl

Gallery