Sneeuwkwarts

Sneeuwkwarts ook wel Melkkwarts genoemd dankt zijn naam aan de pure, sneeuwwitte kleur. Deze steen is een materiële voorstelling van puur wit licht ( en wit licht bestaat uit de zeven regenboogkleuren die perfect in harmonie zijn ).

Kan worden gezien als en Universeel geneeskristal. Wanneer wit licht doordringt in de aura, wordt er ruimte gemaakt voor het ontvangen van een nieuwe, hogere vibratie. Even lijkt die ruimte leeg te zijn- angsten kunnen de kop opsteken en oude gedragspatronen moeten worden verwijderd. Maar dan komt er een zuiveringsproces op gang waardoor ingrijpende bewustzijnsveranderingen mogelijk worden.

Deze witte steen ondersteunt je bij het leren van lessen en helpt je jezelf te ontdoen van grote verantwoordelijkheden en beperkingen.

Werking

Het sneeuwkwarts werkt op de vetstoffen en vetweefsels die de organen beschermen en het lichaam isoleren. Het heeft daarom een gunstige werking op de vetstoffen in het bloed. Het is goed voor mensen die last hebben van een te hoog cholesterol gehalte, last hebben van aderverkalking (wat eigenlijk vetafzetting is aan de binnenkant van de aders) en daarmee het risico lopen op een hart infarct.

Het is ook genezend voor mensen die bijvoorbeeld en te hoge stofwisseling hebben en te snel verbranden. Het melkkwarts helpt je de juiste fysieke balans te vinden die goed voor je is.

Het melkkwarts helpt het fysieke lichaam zichzelf goed te verzorgen. Het regelt de juiste opname van vitamines en mineralen, dat de organen zoals de maag, darmen, lever, mild en longen soepel en gezond zijn en blijven.
Het brengt harmonie in de hormoonhuishouding, vooral het oestrogeen, progesteron, testosteron en adrenaline.
Het zet vermoeidheid, lusteloosheid om in vitaliteit en zet overactiviteit zoals stress om in rust. Het melkkwarts benadert je fysieke laag maar hierdoor ga je je lekkerder in je vel voelen.

Je emotionele, mentale en psychische lagen krijgen daarmee weer ruimte om zich te ontplooien, te ontlasten en te verruimen. Lichaam en geest vormen zo een krachtig gebalanceerd geheel.

Het is een goede steen om bij je te hebben als je aan je fysieke en geestelijke welzijn wilt werken. Als je op dieet gaat, wilt afvallen en loslaten of als je juist wilt aankomen en aarden.

Het sneeuwkwarts kun je goed gebruiken als je moet herstellen van een zware operatie of behandeling. Bij pasgeboren baby's biedt het melkkwarts kracht en steun om het fysieke lichaampje zelfstandig op gang te krijgen, zijn longetjes en organen moeten het nu zelf doen.

Voor mensen die een grote sportprestatie willen leveren en voor mensen die veel blootgesteld zijn aan vervuiling zoals uitlaadgassen, electro-smog enz.
Maar ook voor mensen die willen herstellen van een zware periode in hun leven.

Het sneeuwkwarts kun je als hangersteentje bij je dragen, maar je kunt ook een elixer maken door het melkkwarts in een kan water te doen en daar het water van te drinken. Dit is vooral een effectieve manier als je aan je bloedkwaliteit wilt werken en aan vastzittende emoties.

Een schaal met kwartsen in de woonkamer helpt de energie in de kamer schoon, veilig en warm te houden. Giftige stoffen zoals rook, emotionele en mentale 'dampen' worden geneutraliseerd en geharmoniseerd. Het geeft een rustige en vredige sfeer in huis. Het is een heel fijne steen om in de slaapkamer, meditatie kamer, badkamer, sauna te hebben. Je voelt je dan lekker thuis bij jezelf.

Door het te combineren met zwarte toermalijnen maak je zelf een krachtig ontstoringveld in huis. De zwarte toermalijn is sterk aardend, voert negatieve energie af zoals; elektromagnetische straling, aarde belasting, boze gedachtes en verlicht het zenuwstelsel ( stress).

 

Related Articles

Borneolaan 29
6712 BG, Ede

Tel. 0653215909
Email: info@nobelstone.nl
Web: www.nobelstone.nl

Gallery