Borniet

Borniet of pauwenerts geeft kracht, vertrouwen en maakt vrolijk. De steen geeft het inzicht en vertrouwen dat je op je plek bent in dit leven. Het maakt positief en optimistisch en helpt je genieten van het leven en gelukkig zijn. Het activeert de chakra's, brengt ze in balans en stemt ze op elkaar af.

Dit werkt vitaliserend en helpt negatieve energie afvoeren uit je systeem.

Het mineraal heeft een orthorombische kristalstructuur. Het heeft een bruine tot koperrode kleur op een vers breukvlak. Door oxidatie verandert de kleur en krijgt het mineraal blauwe, paarse en rode tinten. Na verhitting is borniet magnetisch en het is niet radioactief.

Werking

Borniet maakt blij, transformeert moeilijke situaties en maakt het leven nieuw en fris.

Borniet opent psychische vaardigheden en versterkt innerlijk weten, hij leert je vertrouwen te hebben in het intuitieve proces. Borniet zorgt voor alle wezens op aarde en helpt rechtvaardigheid en gelijkheid manifesteren.

Hij is een effectieve beschermer tegen en omzetter van negatieve gedachten en overtuigingen. Hij helpt je bewustworden van je denkproces zodat je weer controle krijgt over je gedachten in plaats van andersom.

Borniet helpt je met traumatische situaties om te gaan en de lessen erachter te zien. Hij integreert lichaam, geest, emoties en ziel, filtert wat niet meer relevant is en helpt je door te gaan.

Leert obstakels met weinig stress te overwinnen en stimuleer u uw geluk in het huidige moment te vinden.

Biedt uitstekende bescherming tegen negativiteit die hij omzet, de bron ervan vaststelt en uitfiltert wat niet belangrijk meer is. Leert u de informatie die u door krijgt te vertrouwen en helpt bij het visualiseren.

Fysiek werk borniet ontstekingsremmend, koortsverlagend en stimuleert de bloedcirculatie. Het verlaagt het calciumgehalte in het lichaam en vermindert kalkafzetting waardoor het een positieve werking heeft op artritis en artrose.

Tenslotte brengt de steen de stofwisseling op cellulair niveau in balans.

  • Borniet verbetert de opname van ijzer en calcium in het bloed, ontzuurt de stofwisseling in de cellen en harmoniseert groeiprocessen.
  • Het is een goede steen bij menstruatieklachten en activeert ook de seksuele hormonen bij mannen en vrouwen.
  • Borniet wordt ook ingezet om miskramen en problemen omtrent zwangerschap en geboorte te voorkomen.
  • Borniet vermindert krampen, laat zwellingen verminderen en voorkomt hersenbloedingen en beroertes die ontstaan door vet- of bloedstolsels.

 

Related Articles

Borneolaan 29
6712 BG, Ede

Tel. 0653215909
Email: info@nobelstone.nl
Web: www.nobelstone.nl

Gallery