Blauwkwarts

Kwarts behoort tot de meest voorkomende mineralen op deze aarde. Het vertegenwoordigt meer dan 12% van het volume van de aardkorst. Kwarts wordt vaak verdeeld in twee hoofdgroepen. De macrokristallijne variëteiten bestaan uit kristallen die met het zichtbare oog te zien zijn.

De cryptokristallijne variëteiten bestaan uit, voor het oog, onzichtbaar kleine kristallen. Blauwe kwarts behoord tot de macrokristallijne variëteiten.

Kwarts helpt bij krampen, pijnen en menstruatieklachten. Ook staat deze steen er om bekend dat het de werking van andere stenen versterkt. Het is de perfecte steen voor depressieve mensen en werkt goed tegen vermoeidheid en slapeloosheid.

Werking

Blauwe kwarts helpt u contact met anderen te zoeken en vermindert angsten.
Door de geest tot rust te brengen helpt het u om uw spirituele natuur te begrijpen en inspireert het tot hoop.
Bij genezing is het weldadig voor de organen in het bovenlichaam. Blauwe kwarts zuivert de bloedsomloop en versterkt het immuunsysteem. Blauwe kwarts helpt u om open te stellen en hoop te koesteren.

Het kalmeert de geest , is goed tegen angst, en biedt inzicht in uw eigen spirituele aard. Blauwe kwarts vergemakkelijkt transformatie en stimuleert uw creativiteit, zeer geschikt bij wanorde.

Het zorgt geleidelijk voor mentale helderheid en zelfdiscipline. Blauwe kwarts heeft een positieve werking op de organen in het bovenlichaam, keel, milt, immuunsysteem en endocrien stelsel. Goed bij depressie en ontgiftiging van het lichaam. Samen met Rutiel voorkomt deze steen naar verluidt voortijdige zaadlozing.

Blauwe Kwarts beschermt tegen negatieve invloeden en stimuleert contacten met anderen, deze steen geeft moed !

Eventuele geneeskrachtige werking Blauwe Kwarts:

  • Ondersteunt hart, longen, nek en keel
  • Stimuleert het immuunsysteem
  • Geeft tevredenheid en hoop voor de toekomst
  • Lost blokkades op om communicatie mogelijk te maken
  • Verbreekt gedragspatronen

 

Related Articles

Borneolaan 29
6712 BG, Ede

Tel. 0653215909
Email: info@nobelstone.nl
Web: www.nobelstone.nl

Gallery