Blaufluss

Ontwikkelt door Italiaanse monniken en alchemisten in de 16e eeuw volgens een nog steeds geheim procedee. Zowel blauw- als goudstroom trommelstenen hebben identieke heelwerkingen en gelijksoorige energetische eigenschappen.

Een steen die in de edelsteenkunde wordt ingezet om psychische belastingen te verminderen, die psychosomatische storingen veroorzaken. Denk aan door schoonheidsidealen veroorzaakte ingegeven eetstoornissen. Het zou verder het organisme en de afweer tegen infecties versterken.
Als hanger (goudstroom) gedragen op harthoogte geeft het een positievere levensinstelling en de acceptatie van ons zelf wel of niet voldoend aan het ideale gewicht of de ideale maten.

Goudstroom: Overeenstemmend met en versterkend voor het sacraal chakra, voor oplegging toe te passen. Blauwstroom: opleggen op de 3e oog chakra.
Ontladen op hematiet trommelsteentjes, opladen voor twee uur in de zon (ochtend).

Werking

Blaufluss zorgt voor een positieve levenshouding. Vooral mensen die ontevreden zijn over hun uiterlijk of lichaam, ontwikkelen door Blaufluss de kracht om zichzelf te accepteren.

Blaufluss helpt tegen psychosomatische aandoeningen die op grond van schoonheidsidealen en dromen geest en lichaam negatief beïnvloeden. Blaufluss kan ingezet worden bij eetstoornissen als boulimia, anorexia en vetzucht.

Het zou verder het organisme en de afweer tegen infecties versterken.

Lichamelijk:
Blaufluss werkt positief op het hart, ogen en de nieren. Het kan bloedarmoede, reuma en onrust verminderen. Het helpt bij het beschermen tegen maagzweren en bacteriële infecties.

Geestelijk:
Blaufluss ondersteunt bij het herstellen van depressie. De steen zorgt voor een positieve kijk op dingen. Het bevorderd individualiteit en ambitie.

Spiritueel:
De steen wordt ook gezien als de steen van wijsheid. Helpt bij herstellen en leert ons dat er licht in de duisternis is.

 

Related Articles

Borneolaan 29
6712 BG, Ede

Tel. 0653215909
Email: info@nobelstone.nl
Web: www.nobelstone.nl

Gallery