Azeztuliet

Azeztuliet is een hele spirituele steen, met een zeer hoge vibratie en lichte witte energie. Een pure energie die een spiritueel bewustzijn, Sjamanistische groei en healing ondersteunt.

Het is een krachtige heldere steen, erg fijn om mee te werken tijdens healing maar ook bij meditatie ondersteunend en inzicht gevend. Op weg bij Sjamanistische en Spirituele reizen werkt Azeztuliet als een gids, die je bij de hand neemt en begeleid.

Werking

Azeztuliet kan krachtige energie schenken gebruikt op het lichaam, zowel fysiek als psychisch en activeert het derde oog chakra. Tijdens meditatie schenkt het rust en inzicht, houdt je een spiegel voor en opent je hart.

Houdt het kristal in de hand of leg het op het lichaam om de hoge meditatie te ervaren.

Waarschuwing: Wees voorzichtig indien u zeer gevoelig bent voor energieen, HSP.
Gebruik en "voel" deze energie in het begin enkele minuten, en bouw dit langzaam op.
Een goede combinatie met Azeztuliet is de Moldaviet. Ze versterken en ondersteunen elkaar op een mooie manier.

Ondersteunend bij kanker, celziekten, ontstekingen en bij chronische ziekte.
Versterkt alle genezingsprocessen en hoort daarom in elke praktijk thuis.

Het meest genezende werk van azeztuliet zit in de spirituele vibratie, die de chakra verbindingen met de hoge werkelijkheid beinvloedt en een verschuiving in de vibraties mogelijk maakt.
Het bevordert spirituele ontwikkeling en vergroot het bewustzijn.
In het bijzonder bij meditatie en zorgt voor een krachtig energetisch schild om het lichaam.
Het stimuleert de opgang van de Kundalini energie wat een volledige doorstroming van je energie teweeg brengt.

Het kristal kan oude patronen doorbreken en emotioneel zeer reinigend zijn. De steen kan erg krachtig werken, zowel in huis, op het lichaam of als elixer. De steen is alleen aan te raden voor mensen die al een zekere mate van spirituele ontwikkeling achter zich hebben, maar kan hen grote stappen vooruit helpen bij hun spirituele ontwikkeling.
Hij laat je kennismaken met je schaduwkanten om deze te kunnen integreren. Het energetisch schild dat hierdoor wordt gevormd beschermt je tegen te heftige confrontaties en zorgt ervoor dat de ontwikkeling op een tempo blijft wat bij je past.

De steen azeztuliet heeft een vergelijkbare werking als anandaliet, deze stenen kunnen daarom prima samenwerken om elkaar te ondersteunen en versterken.

 

Related Articles

Borneolaan 29
6712 BG, Ede

Tel. 0653215909
Email: info@nobelstone.nl
Web: www.nobelstone.nl

Gallery