Aqua Aura

Bergkristal met een metallic lichtblauwe tint van elektrische infusie van goud (versterkt de geleidbaarheid van kristal ).
Het is ontstaan door het behandelen van kristallen van natuurlijke kwarts met een infusie van zuiver goud. Kwarts is geplaatst in een onder druk staande kamer bij hoge temperatuur en is blootgesteld aan verdampt puur goud.

De resulterende binding zorgt voor de rijke blauwe kleur genaamd Aqua Aura.

Aqua Aura is zuiver Bergkristal die verhit wordt en verneveld met mineralen. Er zijn diverse soorten. Een Amerikaans bedrijf heeft er patent op (patent op het procédé) en maakt het mondjesmaat. Dat maakt de Aqua Aura’s kostbaar. Het is er in diverse soorten. Het proces dat de Bergkristal hierbij ondergaat, schaadt de Bergkristal niet, integendeel; het krijgt een extra, zeer merkbare dimensie.

Pas op voor goedkope imitatie. Deze stenen worden bestraald en kunnen zeer schadelijk voor de gezondheid zijn.

Werking

Aqua aura kwarts is een beschermende en geneeskrachtige steen met een sterke werking op de aura. De steen reinigt niet alleen de aura maar vermindert ook gaten in het energieveld (veroorzaakt door bijvoorbeeld traumatische ervaringen, ernstige psychische stoornissen en verslavingen).

Aqua aura beschermt tegen negatieve energie, negatieve invloeden en spirituele of psychische aanvallen. De steen bevordert zelfverwezenlijking door je innerlijke potentieel te versterken en belemmeringen te verminderen. Omdat aqua aura het keel chakra activeert versterkt het communicatie, het uiten van gevoelens en zelfexpressie. Aqua aura versterkt het immuunsysteem en de genezende eigenschappen van andere stenen.

Aqua Aura werkt als een schild tegen psychische of psychologische aanvallen. Intrusions uit externe bronnen worden snel afgevoerd door transmutatie in pure liefdevolle energie, Aqua aura zal u helpen je eigen weg weer terug te vinden.

De aqua aura kwarts kristal brengt wijsheid expressieve en communicatie, het stimuleert vrede en bescherming tegen tegengestelde energieën. 

Aqua aura kwarts is nog beter voor afscherming dan een aquamarijn kristal, door de goud integratie. Het dragen van Aqua Aura Kwarts is helpt om te stralen vanuit een innerlijke schoonheid, en om rijkdom en succes aan te trekken.

Lichamelijke werking toegeschreven aan Aqua Aura:

  • versterkt het immuunsysteem
  • versterkt genezende eigenschappen van andere stenen
  • tegen problemen in het keelgebied
  • tegen problemen met de alvleesklier
  • helpt woede te transformeren
  • tegen stress
  • laat je zien waar het mis gaat in relaties, ook de relatie met jouw zelf

 

Related Articles

Borneolaan 29
6712 BG, Ede

Tel. 0653215909
Email: info@nobelstone.nl
Web: www.nobelstone.nl

Gallery