Angeliet

Angeliet is de lichtblauwe anhydriet soort en behoort tot de sulfaten en wordt net als celestien “Engelensteen” genoemd. De steen is opaak met een glasglans. Angeliet is eigenlijk gecomprimeerde celestiet en heeft daarom een sterke connectie met de eigenschappen van deze steen. Lavendel anhydriet wordt ook wel foutief lavendel angeliet genoemd.

Deze engelensteen is een van de stenen van de nieuwe tijd, en brengt bewustzijn en een spirituele groei aan haar dragers welke nodig is om de stap te maken naar een nieuwere werkelijkheid. Zij is zeer naaste familie van de Celestien, doordat zij is ontstaan door Celestien wat gedurende miljoenen jaren is samengedrukt, en zodoende deelt zij veel eigenschappen die haar zuster ook heeft.

Werking

Deze prachtige steen met haar kalmerende en rustige kleur brengt je in verbinding met het rijk der engelen, maar wel zo dat je ook geaard blijft. Zij brengt jou op het pad van spirituele rijkdom, creëert een diep en vredig gevoel vol met mededogen voor de mensheid. Zij brengt heelheid te midden van chaos, een gecentreerd rustpunt om van daaruit verder te creëren.

Haar helende eigenschappen zijn zeer geschikt voor diegene die het helende vak beoefenen, dit omdat zij de waarneming verscherpt en de verbinding bekrachtigt. Het fijnstoffelijke gebied bij de voeten is zeer gebaat bij haar helende werking, dit omdat zij de blokkades van de meridianen en energetische paden weer laat stromen.

Angeliet resoneert met het keelchakra en alle klachten behorende bij dit gebied zoals keelontsteking, schildklierproblemen zullen sterk verminderen door het dragen van een Angeliet. Ook het ondersteunen en behouden van je lichaamsgewicht is een van haar helende eigenschappen.

Angeliet resoneert met het keel- en voorhoofdchakra en is dan ook uitstekend te dragen als hanger, daarnaast is zij ook geschikt om bij de voeten neer te leggen tijdens een kristal-therapie.

Dit is een steen die staat voor gelijkheid en delen en werkt uitstekend bij mensen die zich altijd maar wegcijferen. Hij geeft innerlijke rust en zelfvertrouwen en helpt je om op emotioneel gebied makkelijker te communiceren, daarnaast geeft hij je ook een aardse daadkracht, zodat je durft op te komen voor je eigen mening.

Verder helpt angeliet je om los te komen van het verleden, brengt yin en yang in evenwicht helpt je ook meer mededogen te hebben en meer te accepteren, vooral dingen die niet te veranderen zijn.

De steen verlicht psychische pijn en gaat wreedheid tegen. Angeliet zet pijn en wanorde om in orde en genezing en creëert een diep gevoel van vrede en kalmte en verhoog het bewustzijn. Angeliet maakt wedergeboorte gemakkelijker. Uitstekende steen in geval van shock, paniek, of bij een burn-out. Hij ontspant op een rustige manier lichaam en geest, ontkrampt en brengt de balans terug.

Hij werkt prima bij vermoeide en pijnlijke benen en heft blokkades bij de voeten op. Hij is goed voor het keelgebied en de schildklier en herstelt weefsels en bloedvaten. Hij zorgt voor een betere algehele doorstroming en is goed voor de waterhuishouding. Hij werkt vocht afdrijvend en is daardoor goed voor de blaas en de nieren. Ook geeft de steen hormonale rust en is ondersteunend tijdens de menopauze.

 

Related Articles

Borneolaan 29
6712 BG, Ede

Tel. 0653215909
Email: info@nobelstone.nl
Web: www.nobelstone.nl

Gallery