Angel Aura

Angel Aura is helder kwarts wat met platinum bewerkt is. Via een speciale behandeling word Platinum onder hoge druk aan het kwarts verbonden. Hierdoor ontstaan de prachtige kleuren.

Het is zuiver Bergkristal die verhit wordt en verneveld met mineralen. Er zijn diverse soorten. Een Amerikaans bedrijf heeft er patent op (patent op het procédé) en maakt het mondjesmaat. Het is er in diverse soorten. Het proces dat de Bergkristal hierbij ondergaat, schaadt de Bergkristal niet, integendeel; het krijgt een extra, zeer merkbare dimensie. Pas op voor goedkope imitatie. Deze stenen worden bestraald en kunnen zeer schadelijk voor de gezondheid zijn.

Angel Aura is een steen van schoonheid. Bij het dragen kan het je helpen om aandacht aan de schoonheid te besteden die ons omringt, zowel in de natuur als in onszelf.
Het dragen van Angel Aura helpt je om een baken van innerlijke schoonheid, vrede en geestelijke verlichting te zijn tijdens je reis op deze wereld. Angel Aura is een uitstekende reinigingssteen voor je Aura en helpt om alle Chakra’s te zuiveren.

Werking

Is een beschermende en geneeskrachtige steen met een sterke werking op de aura. De steen reinigt niet alleen de aura maar vermindert ook gaten in het energieveld (veroorzaakt door bijvoorbeeld traumatische ervaringen, ernstige psychische stoornissen en verslavingen). Aqua aura beschermt tegen negatieve energie, negatieve invloeden en spirituele of psychische aanvallen.

De steen bevordert zelfverwezenlijking door je innerlijke potentieel te versterken en belemmeringen te verminderen. Omdat aqua aura het keel chakra activeert versterkt het communicatie, het uiten van gevoelens en zelfexpressie.

Angel aura kwarts verenigt de energie van bergkristal, platina en zilver in zich. Het resultaat is heel zachte en lichte energie welke een sereen, vredig en tevreden gevoel geeft. De steen heeft een sterke connectie met het Engelenrijk en helpt je haar boodschappen ontvangen.

Het bevordert hierdoor spirituele inzichten en kennis en helpt je om je spirituele levensdoel te vinden. Angel aura kwarts is een krachtige reiniger van lichaam, geest en ziel en helpt je losmaken van negatieve entiteiten en verbindingen.

Omdat de steen zo'n fijn en rustig gevoel geeft, helpt de steen om stress, spanningen en zorgen te verminderen.

 • zet je in één keer op de aarde (dit kan zeer heftig zijn)
 • beschermend en geneeskrachtig
 • activeert alle energiecentra in het lichaam
 • zeer confronterend, maar zorgt dat je het aankunt
 • reinigt de aura
 • vermindert gaten in het energieveld van de aura, veroorzaakt door traumatische ervaringen of bijvoorbeeld een ernstig ongeluk
 • beschermt tegen negatieve energie, negatieve invloeden
 • bevordert zelfverwezenlijking door het innerlijke potentieel te versterken en belemmeringen te verminderen
 • activeert het keelchakra
 • versterkt de communicatie, het uiten van gevoelens en zelfexpressie
 • zeer geschikt te gebruiken tijdens meditatie
 • zorgt voor balans in de chakra’s

 

Related Articles

Borneolaan 29
6712 BG, Ede

Tel. 0653215909
Email: info@nobelstone.nl
Web: www.nobelstone.nl

Gallery