Arganolie als massageolie

Wanneer je zoekt naar de beste olie voor jouw massage, kan je het beste arganolie gebruiken. Deze olie heeft namelijk speciale kwaliteiten die allemaal goed zijn voor je huid.

Het verschil tussen arganolie en andere dragende oliën

Arganolie wordt gemaakt van de arganboom, een boom die alleen maar in het westen van Marokko te vinden is. De olie zit boordevol goede stoffen voor je lichaam, zoals Omega 6 en vitamine E. Niet alle dragende oliën bevatten deze goede stoffen, waardoor arganolie natuurlijk altijd de beste keuze is.

Ondanks dat het een olie is, voelt arganolie helemaal niet vettig aan. De olie trekt snel in je huid en laat geen vervelende strepen of overtollig product achter. Ook dat geldt niet voor alle dragende oliën waarmee je kunt masseren.

Waarom is Arganolie de beste massageolie?

Arganolie is een uitstekende keuze voor een massage omdat het je huid verzorgt. De olie kan je huid hydrateren, voeden en helpen herstellen. Hierdoor voelt je huid gezonder aan wanneer je net bent gemasseerd.

Bovendien zorgt arganolie ervoor dat de balans in je huid behouden wordt. Het verstopt je poriën niet en kan er zelfs voor zorgen dat de celvernieuwing gestimuleerd wordt. Littekens en striae kunnen op deze manier bestreden worden.

Ook de elasticiteit van de huid wordt aangepakt door arganolie. De goede vetten houden je huid soepel en zorgen ervoor dat je minder snel rimpels krijgt. Een regelmatige massage met arganolie houdt je huid dus zo jong mogelijk.

De antioxidanten in de olie herstellen je lichaam van binnenuit. Daarnaast is de olie ook goed in het ontspannen van je spieren, waardoor je helemaal tot rust komt tijdens deze massage. Het is dus duidelijk dat arganolie alle kwaliteiten bezit die een goede massageolie nodig heeft.

De veelzijdige effecten van massages

Met een goede massage kan je je lichaam ontzettend goed verzorgen. Deze eeuwenoude techniek kan verschillende gezondheidsproblemen genezen of verminderen en is bovendien een goede behandeling wanneer je helemaal tot rust wilt komen.

Door een behandeling uit te zoeken die bij jou past, kan je het meeste uit jouw massage halen. Zoek dus een techniek uit die jouw problemen aanpakt en kies er eventueel voor om jezelf nog extra te laten verwennen met geurige essentiële oliën.

Voor welke massage je ook gaat: arganolie is altijd een goede massageolie om te gebruiken. Zo wordt je huid meteen gevoed en gehydrateerd en kan je genieten van een zijdezacht gevoel nadat je klaar bent.

Related Articles

Borneolaan 29
6712 BG, Ede

Tel. 0653215909
Email: info@nobelstone.nl
Web: www.nobelstone.nl

Gallery